Social Media

Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

* indicates required
Mailings bisdom Roermond

Oriëntatieweekend in abdij Vaals

Vrijdag 23 tot en met maandag 25 augustus

Voor mannen die op een moment in hun leven zijn aangekomen dat de vraag in hen opkomt wat zij met hun leven willen doen, organiseert abdij Sint-Benedictusberg in Mamelis (Vaals) een oriëntatieweekend.

Ben jij een man die bidt, die durft te zoeken naar de wil van God en niet bang is voor de talenten en mogelijkheden die God in je ziet, dan bieden de monniken je een unieke kans om intensief een weekeinde met hen mee te vieren. Deelnemers delen in het gebed van de kloostergemeenschap, in de stilte, het werk, de ontspanning en de maaltijden. Tijdens de dagen mogen aan de monniken kritische vragen gesteld worden en ook willen zij jou graag met hen ervaring helpen de vreugde van een leven met God te ontdekken. Dit alles in de hoop dat der ervaring van dit weekeinde je goed doet en je helpt bij het vinden van jouw weg. En misschien ontdek je dat dit monnikenleven je aanspreekt.

Het weekend begint op vrijdag tussen 15 en 17 uur en eindigt op zondag rond 15.00 uur. Welkom in het hoogstgelegen klooster van Nederland. Dus kom, klim en kijk!

Aanmelden en informatie