Benoemingen juni 2017

De bisschop van Roermond, mgr. Frans Wiertz, heeft de afgelopen weken de volgende priesters en diakens een (nieuwe) benoeming gegeven.

Dekenaat Kerkrade
De zeereerwaarde heer Peter Pierik is met ingang van 1 mei eervol ontslagen als pastoor van de parochie H. Jacobus de Meerdere te Bocholtz en priester-assistent van de H. Remigiusparochie in Simpelveld. Pastoor Pierik is met ziekteverlof.

Dekenaat Venray
De weleerwaarde heer Sebastian Eriyangalath Augustine is met ingang van 15 maart benoemd tot kapelaan van de parochies H. Antonius Abt te Ven-Zelderheide, H. Johannes de Doper te Ottersum. O.-L.-V.-Altijddurende Bijstand te Milsbeek, H. Antonius Abt te Mook, O.-L.-V. van Zeven Smarten te Molenhoek en HH. Lambertus en Brigida te Middelaar. Hij komt uit het bisdom Cochin (India).