Benoemingen november 2017

De bisschop van Roermond, mgr. Frans Wiertz, heeft de volgende personen een benoeming gegeven.

Dekenaat Maastricht

Mevrouw Katja Tijssens-Smeets is met ingang van 12 november benoemd tot catechist van de parochies H. Servatius, H. Anna en H. Lambertus te Maastricht.

Dekenaat Schinnen

De heer Leon Theunissen is met ingang van 12 november benoemd tot catechist van de parochie H. Clemens te Hulsberg.

Mevrouw Dragica Nedoklan is met ingang van 12 november benoemd tot catechist van de parochies H. Augustinus. HH. Marcellinus en Petrus, Christus Koning, Verrijzenis van Onze Heer Jezus Christus, H. Pastoor van Ars, O.-L.-V. van Altijddurende Bijstand, H. Barbara en HH. Engelbewaarders te Geleen.

Dekenaat Sittard

Mevrouw Wilma Moelker-Loos is met ingang van 12 november benoemd tot catechist van de parochies Christus Hemelvaart en H. Jozef te Sittard.

Dekenaat Thorn

De heer Arno Verhoeven is met ingang van 12 november benoemd tot catechist van de parochies H. Nicolaas te Heythuysen, H. Johannes de Doper te Baexem, H. Severinus te Grathem, H. Liduina te Kelpen-Oler en H. Barbara te Leveroy.

Dekenaat Venlo

Mevrouw Bernadette Reefman is met ingang van 12 november benoemd tot catechist vanuit een karmelitaans charisma voor het gebedshuis te Tegelen en vervult haar taak onder leiding van pastoor Jules de Bruin.

Alle genoemde dames en heren ontvingen afgelopen zondag de kerkelijke zending namens bisschop Wiertz uit handen van hulpbisschop De Jong na voltooiing van de catechistenopleiding Kairos.