Bisdomretraite door mgr. Piet Stevens

De jaarlijkse Bisdomretraite voor priesters en diakens wordt deze keer gegeven door Mgr. Dr. Piet Stevens uit Heerlen. De retraite vindt plaats in de eerste week van de veertigdagentijd. Priesters en diakens uit heel Nederland zijn van harte uitge-nodigd om deel te nemen.

Bisschop Wiertz nodigt elk jaar een gerenommeerde spreker uit om de retraite te geven. Dit jaar is dat Mgr. Dr. Piet Stevens. Hij is priester van het bisdom Roermond, emeritus-hoogleraar en voormalig secretaris-generaal van de Nedrelandse bisschoppenconferentie. Als kerkjurist was hij onder meer verbonden aan de theologische universiteiten van Nijmegen en Heerlen. Daarnaast legt Stevens zich al jaren toe op de studie van de Bijbel, de liturgie en de spiritualiteit van mystieke au-teurs. Vanuit die invalshoek verzorgt hij conferenties en retraites. 
 
De bisdomretraite vindt plaats in Abdij Rolduc in Kerkrade van 6 tot en met 8 maart aanstaande. Deelname kost €85,- (inclusief overnachting en maaltijden) per persoon. Priesters en diakens uit heel Nederland kunnen zich aanmelden: AANMELDEN BISDOMRETRAITE.

     
     
     
     
     
Susteren-Echt