Informatie-ochtend opleiding diaken, pastoraal werker, catecheet

Wie interesse heeft in theologie en filosofie kan daarvoor terecht bij het Theologisch Instituut Rolduc (TIR) in Kerkrade. Hier wordt een weekendopleiding aangeboden voor iedereen die geïnteresseerd is in theologie en pastoraat. Op zaterdag 17 juni wordt er een kennismakingsprogramma aangeboden vanaf 10.00 uur.  

Het Theologisch Instituut is gevestigd in Abdij Rolduc en staat open voor alle geïnteresseerden. Wie het TIR heeft afgerond, kan eventueel een baan zoeken als pastoraal werker of geestelijk verzorger in bijvoorbeeld de gezondheidszorg. De opleiding leidt ook mensen met een onderwijsbevoegdheid op, die zich willen specialiseren in hat vak godsdienst/levensbeschouwing. Ook staat de opleiding open voor alle belangstellenden die uit interesse cursussen in katholieke theologie willen volgen. Dit is tevens de opleiding tot permanentdiaken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met rector Lambert Hendriks via (045) 5466810 of rector@rolduc.nl óf met de studieprefect, diaken Ton Batens, via 06-15858042 of diaken.batens@gmail.com. Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.rolduc.nl

     
     
     
     
     
Susteren-Echt