Inschrijving nieuw studiejaar Kairos geopend

De inschrijving voor het nieuwe studiejaar van de catechistenopleiding Kairos is geopend. De opleiding biedt diverse vormingsmogelijkheden aan voor vrijwilligers die in parochies actief zijn. Er zijn meerder opleidingsvarianten: van kortlopende cursussen tot en met een volledige meerjarige weekendopleiding. 

De cursussen variëren van doopvoorbereiding of het voorbereiden van kinderen op de eerste communie tot en met het opzetten van diaconale werkgroepen of het verzorgen van begeleiding bij rouwverwerking. In de meest uitgebreide variant kunnen vrijwilligers aan Kairos opgeleid worden tot catechist met een officiële zending en benoeming door het bisdom. De cursussen worden op zaterdag gegeven in Roermond.

Het nieuwe studiejaar van de catechistenopleiding  begint in september. Op zaterdag 21 april houdt Kairos een open cursusdag. Belangstellenden kunnen dan even ‘proeven’ of de opleiding wellicht iets voor hen is. Op het programma staat een open college en uitleg over de studiemogelijkheden. Ook is er een korte gebedsdienst.

Aanmelden kan via g.lux@bisdom-roermond.nl of telefonisch: 045-5466930. 

     
     
     
     
     
Susteren-Echt