Kerkproeverij krijgt vervolg

Het initiatief om mensen uit te nodigen mee te gaan naar een kerkdienst krijgt dit jaar een vervolg. De campagne werd vorig jaar voor het eerst in Nederland gehouden onder de naam Kerkproeverij/Back to Church . Het idee erachter is dat elke kerkganger iemand anders uitnodig om op een bepaalde zondag  (weer) een keer mee naar de kerk te gaan.

Na de geslaagde eerste editie van september 2017 heeft de Raad van kerken inmiddels een datum voor deze Kerkproeverij vastgesteld. Het is de bedoeling dat het weekend van zaterdag 15 september en zondag 16 september als richtpunt voor de volgende Kerkproeverij/Back to church wordt aangehouden. Als het plaatselijk beter uitkomt om hiervoor een andere datum te kiezen, mag dat natuurlijk ook. Binnenkort publiceert de Raad van Kerken campagnemateriaal om Kerkproeverij/Back to church onder de aandacht brengen.

Meer  informatie over Kerkproeverij/Back tot church: https://www.rkkerk.nl/zeven-praktische-tips-voor-parochies-over-kerkproeverij-back-to-church-2018/