Bisdom geeft korting op reis Wereldjongerendagen

De katholieke Wereldjongerendagen zijn een enorm evenement dat elke twee of drie jaar in een ander werelddeel plaatsvindt. De eerstvolgende WJD zijn over een half jaar, in de maand januari, in Panama.  Vanuit Nederland worden verschillendeVanVanuit Nederland worden verschillende reizen hier naar toe aangeboden. Het bisdom Roermond geeft korting aan jongeren die deelnemen aan één specifiek reisaanbod.   


Voor Europese begrippen is januari misschien een vreemd moment, maar voor de helft van de wereld is dat de zomerperiode. Vanuit Nederland worden er diverse mogelijkheden aangeboden om naar de WJD in Panama toe te gaan. Een van de reizen is min of meer de voorkeursreis van het bisdom Roermond. Dat is de variant waarin ook het Mariabedevaartsoord Guadalupe in Mexico wordt bezocht. Jongeren die voor deze variant kiezen, kunnen een korting van €300 krijgen op de reissom.

Naar het grootste jongerenevenement ter wereld komen meestal meer dan een miljoen gelovige jongeren. Zij die aan eerdere edities deelnamen, spreken allemaal van een “fantastische ervaring”. Kijk voor alle reismogelijkheden naar de WJD in Panama op http://wjd.jongkatholiek.nl/reismogelijkheden/

  

     
     
     
     
     
Susteren-Echt