Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

Mailings bisdom Roermond

Thema-avond mantelzorg in Stramproy

Dinsdag 15 januari

Op dinsdagavond 15 januari organiseert de Paus Franciscusgroep van Stramproy van 19.00 uur tot 21.15 uur een thema-avond over mantelzorg. Die avond spreekt Ivonne Berkers, stafmedewerker van Mezzo, de landelijke vereniging van mantelzorgers. Zij geeft toelichting over praktische zaken en regelgeving rond mantelzorg. Ook spreken enkele mensen van binnen en buiten ons parochiecluster over hun eigen ervaring als mantelzorger. Verder wordt stil gestaan bij de Bijbelse onderbouwing van mantelzorg (denk aan de zeven werken van barmhartigheid). De avond wordt afgesloten met een korte viering, gezongen door het Taizékoor (van 20.45 tot 21.15 uur).

De avond begint om 19.00 uur in ’t Österke (de sacristie van de kerk) in Stramproy.