Info-ochtend bij Theologisch Instituut Rolduc

De opleiding tot diaken en pastoraal werk(st)er – het Theologisch Instituut Rolduc – houdt op zaterdag 3 maart een informatie-ochtend. De ochtend is bedoeld voor iedereen die zich wil oriënteren op een studie theologie. Tijdens de informatie-ochtend wordt uitgelegd welke studiemogelijkheden het TIR biedt. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om een college te volgen. De ochtend wordt afgesloten met een gebedsmoment en een gezamenlijke lunch.  


Het TIR is een weekendopleiding (vrijdagavond en zaterdag) voor mannen die permanent diaken willen worden en voor mannen én vrouwen die als pastoraal werker of werkster in parochies of zorginstellingen willen werken. Ook kent het TIR mogelijkheden voor leraren in het voortgezet onderwijs, die zich willen specialiseren in het vak godsdienst/levensbeschouwing. De duur van de opleiding is afhankelijk de gekozen route.

Alle belangstellenden zijn op 3 maart van harte welkom. Aanmelden vooraf gewenst per mail rector@rolduc.nl of telefonisch: 045-5466810. Meer informatie over de opleiding is ook te vinden op www.rolduc.nl

  

     
     
     
     
     
Susteren-Echt