Parochie-automatisering

De gehele automatisering van het bisdom en de parochies in het bisdom Roermond is ondergebracht bij IPAL, het interdiocesaan platform voor automatisering en ledenadministratie.

IPAL
IPAL levert diensten op het gebied van de interne werkplekautomatisering bij de bisdommen en de gehele Parochieautomatisering waaronder de RK Ledenadministratie. IPAL beheert nu samen met haar partners de gehele landelijke ICT-omgeving bestaande uit 400 bisdomgebruikers, 3500 parochiegebruikers en circa 2500 extranetgebruikers.

website IPAL

Nieuwe parochie-automatisering 2018
Begin 2018 is besloten tot een nieuwe automatiseringe voor parochies. Deze wordt op dit moment in meerdere bisdommen in Nederland uitgerold. Parochies vinden alle informatie hierover via onderstaande link.

website parochie-automatisering