Vastenboodschap bisschop Smeets: ‘Gebruik het vergankelijke met het oog op het eeuwige’

Vrijdag 8 maart 2019

Vastenactie 2019:
water verandert alles

De Vastenactie, die afgelopen woensdag begonnen, vraagt dit jaar extra aandacht voor water, dat in vele landen ver weg en onveilig is.

Open Dag opleiding
parochievrijwilligers

Kairos, de weekendopleiding van het bisdom die actieve parochievrijwilligers toerust, houdt op zaterdag 6 april een Open Dag.

Jongerenweekend
over heiligheid

Is heiligheid nog wel van deze tijd? Daarover gaat een bezinningsweekend voor jongeren dat begin april in Thorn plaatsvindt.

Bij de zondag:
Durf te kiezen!

Willen wij mensen naar Gods hart zijn, dan moeten we durven kiezen voor wat echt gelukkig maakt en de wereld ten goede komt.

uit de regio

Wat is er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te doen? Een greep uit het ruime aanbod. En weet u zelf een activiteit? Meld het ons!

Carolushuis:
artikel van de week

Een dagelijks voorleesverhaal voor kinderen in de vastentijd om stapsgewijs naar het grootste christelijke feest toe te leven.