Hoofdprogramma Wereldjongerendagen in Panama begonnen

Vrijdag 25 januari 2019

Kardinaal Eijk bij
Huwelijkszondag

Het is nog mogelijk voor echtparen om zich aan te melden voor Huwelijkszondag (10 februari). Kardinaal Eijk is hoofdspreker.

Vicaris Ed Smeets
deken van Venray

Bisschop Smeets heeft vicaris Ed Smeets benoemd tot pastoor-deken van Venray. Hij is nu nog pastoor in Ubach over Worms.

Oud-econoom van
bisdom overleden

De oud-algemeen-econoom van het bisdom, Ton Tonnaer, is deze week overleden. Hij was tientallen jaren actief voor de Kerk.

Bij de zondag:
Levend Woord

Sta open voor de werking van Gods Geest in je leven en Gods Woord zal iets met je doen, zo leert het evangelie deze zondag.

uit de regio

Wat is er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te doen? En weet u zelf een activiteit? Meld het ons!

Carolushuis:
artikel van de week

‘Getekend Damiaan’ is een nieuw stripalbum over de heilige pater Damiaan de Veuster. Nu te koop in de bisdomwebshop.