Bisschop Smeets maakt kennismakingstocht langs dekenaten

Vrijdag 15 februari 2019

Parochieclustering:
“Durf los te laten”

Limburgse parochies werken aan samenwerkingsverbanden en meerjarenplannen. Zoals in Geleen. Advies: “Durf los te laten!”.

Bisschop Smeets
zegent Blauw Sjuut

Bisschop Smeets zegent op 25 februari, een week voor carnaval, in Heerlen het narrenschip Blauw Sjuut en zijn bemanning.

Informatie-ochtend
Theologisch Instituut

Op 23 februari is er een informatie-ochtend voor mensen die geïnteresseerd zijn in een studie aan Theologisch Instituut Rolduc.

Academie Rolduc
over jongerensynode

Hulpbisschop De Jong vertelt op 22 februari bij Academie Rolduc over zijn ervaringen bij de jongerensynode, afgelopen oktober.

Bij de zondag:
Het ware geluk

Het ware geluk ligt niet in geld, welzijn, eer of macht maar in God, de bron van alle liefde, zo leert het evangelie deze zondag

Carolushuis:
artikel van de week

‘Als God renoveert’ is een boek dat parochies kan helpen bij de opbouw van de geloofs-gemeenschap. Te koop in de webshop.