Expositie ‘Meester van Elsloo’ geopend

Vrijdag 22 februari 2019

Topconferentie over
kindermisbruik

In Rome wordt momenteel een topconferentie gehouden over seksueel misbruik in de kerk. Een overzicht van enkele berichten.

Kardinaal Turkson
spreekt op Caritasdag

Curiekardinaal Peter Turkson is op 6 april hoofdspreker tijdens een landelijke inspiratiedag rond het thema ‘Caritas beweegt’.

Mgr. Bert van Megen
nuntius in Kenia

De Limburgse aartsbisschop Bert van Megen is door de paus benoemd tot nuntius in Kenia. Hij was dat tot nu toe in Sudan en Eritrea.

Bij de zondag:
Wie zet eerste stap?

Doe dingen waaraan mensen kunnen zien dat wij kinderen van een barmhartige God zijn. Dat is de boodschap van het evangelie, deze zondag.

uit de regio

Wat is er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te doen? Een greep uit het ruime aanbod. En weet u zelf een activiteit? Meld het ons!

Carolushuis:
artikel van de week

Is een bloeiende parochie, waar mensen graag komen, in deze tijd nog mogelijk? Het kan, zegt dit boek, dat te koop is in de webshop.