Waarom carnaval dit jaar zo laat valt

Vrijdag 1 maart 2019

‘Blauw Sjuut’ door
bisschop gezegend

ij wijze van opening van de carnavalsdagen heeft bisschop Smeets deze week in Heerlen het narrenschip Blauw Sjuut gezegend.

Bisdom gesloten
tijdens carnaval

De bisdomkantoren zijn van vrijdagmiddag 1 maart tot en met dinsdag 5 maart dicht. Op Aswoensdag zijn de kantoren weer open.

Gezinsweekend over
éénheid in Kerk

Hoe kunnen christenen wereldwijd elkaar bemoedigen? Daarover wordt in maart een weekend speciaal voor gezinnen gehouden.

Bij de zondag:
Kijk naar het goede

Een goed mens brengt het goede tevoorschijn. Sta daarvoor open. Dat is de opdracht die het evangelie ons komende zondag meegeeft.

uit de regio

Wat is er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te doen? Een greep uit het ruime aanbod. En weet u zelf een activiteit? Meld het ons!

Carolushuis:
artikel van de week

Het boek ‘De hele santenkraam’ beschrijft geloofsgerelateerde gebruiken in Limburg in de lentemaanden. Te koop in de webshop.