Rondgang bisschop Smeets langs dekenaten vandaag begonnen in Kerkrade

Vrijdag 15 maart 2019

Pastorale benoeming
voortaan voor zes jaar

Benoemingen van priesters en diakens in het bisdom Roermond worden voortaan in principe voor zes jaar verleend.

Bisschop ontvangt ambassadeur H. Stoel

Bisschop Smeets heeft donderdag Caroline Weijers, de nieuwe ambassadeur van Nederland bij de Heilige Stoel ontvangen.

Jack Honings nieuwe deken van Schinnen

Pastoor Jack Honings (52) uit Maastricht is door bisschop Smeets benoemd tot de nieuwe pastoor-deken van Schinnen.

Bij de zondag:
Topontmoeting

Als wij geloven in Gods belofte dan mogen wij geregeld een topontmoeting met Jezus beleven en ons bemind en gedragen weten door God.

uit de regio

Wat is er deze weken zoal in de Kerk in Limburg te doen? Een greep uit het ruime aanbod. En weet u zelf een activiteit? Meld het ons!

Carolushuis:
artikel van de week

Er zijn levensperiodes dat alles tegenzit. Hoe kun je dan tóch nog geloven? Een geloofsgetuigenis in dit boek. Te koop in de webshop.