image
 
Zondag TV-mis
met bisschop Smeets
 
Zondag 7 juli wordt de wekelijkse tv-mis van de KRO weer uitgezonden vanuit de Sint-Jozefkerk in Landgraaf (Waubach). Hoofdcelebrant is dan bisschop Harrie Smeets van Roermond. De muziek wordt verzorgd door het Landgraafs Mannenkoor Sint-Joseph.
 
LEES VERDER
 
 
Geloofsgesprek met Olivier Dols
 
Olivier Dols uit Maastricht is zondag te gast in het tv-programma Geloofsgesprek van de KRO. Dols is directeur van het Huis voor de Pelgrim, dat pelgrimsreizen naar onder meer Lourdes, Rome, Israël en tal van andere bedevaartoorden organiseert. Het programma ‘Geloofsgesprek’ wordt zondag 7 juli uitgezonden om 10.15 uur op NP02, voorafgaand aan de wekelijkse tv-mis.
 
 
 
Terugblik werkbezoek
dekenaat Gulpen
 
 
Bisschop Harrie Smeets bracht afgelopen weekeinde een werkbezoek aan het dekenaat Gulpen. Hij verdiepte zich in het toerisme, ging wandelen, werd bijgepraat over het fenomeen jonkheid, liep een processie en voerde vele gesprekken.
 
LEES VERSLAGEN   BEKIJK FOTOREPORTAGE
 
 
Laatste nieuwsbrief voor zomerstop
 
Dit is de laatste reguliere nieuwsbrief vóór de zomerstop. De redactie gaat met vakantie. Vanaf 23 augustus ontvangt u weer wekelijks onze nieuwsbrief. Tot die tijd kunt u ons blijven volgen op www.bisdom-roermond.nl.
 
 
 
Bij de zondag:
Geborgen in Gods hand
 

Of wij nu verre reizen maken of dicht bij huis blijven, we mogen ons geborgen weten in Gods hand. Dat is de boodschap die Jezus in het evangelie van deze zondag geeft.

 
 
 
Carolushuis:
St. Christoffel
 
Sint Christoffel is de patroonheilige van de reizigers. Het kan nooit kwaad om zijn beeltenis onderweg bij je te hebben. Bijvoorbeeld in de vorm van deze leuke sleutelhanger.
 
 
Uit de regio
Orgelfestival Limburg
 

Tot en met half augustus vindt het Orgelfestival Limburg plaats. In tal van kerken in Limburg en over de grens zijn er bijna dagelijks orgelconcerten. Alleen al dit weekeinde zijn er concerten in Noorbeek, Kerkrade en Susteren.

 

LEES VERDER       Alle regioactiviteiten
 
CONTACT INFO
 
 
Contact:
 
+31 (0)475 - 386 888
info@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl
 
                 
 
Adres:
 
Postbus 470
6040 AL  Roermond