Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

Mailings bisdom Roermond

Eucharistievieringen op internet volgen

Nu vanwege de coronacrisis alle publieke eucharistievieringen tot 1 juni afgelast zijn, is het mogelijk om via internet een besloten mis te volgen, die op verschillende plaatsen worden opdragen. Onderstaande kerken in Limburg zenden regelmatig een eucharistieviering uit:

Vieringen van de Goede Week en Pasen op TV

• Palmzondag (5 april): reguliere tv-mis vanuit de Sint-Jozefkerk in Landgraaf-Waubach om 10.00 uur bij KRO-NCRV op NPO2.
  • Goede Vrijdag (10 april): bisschop Harrie Smeets bidt de kruisweg in het Kruiswegpark in Roermond, om 15.00 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO2
  • Paaswake (11 april): Paaswake met hulpbisschop Everard de Jong vanuit de Munsterkerk in Roermond, om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO2
  • Pasen (12 april) Viering van Pasen met bisschop Harrie Smeets vanuit de Munsterkerk in Roermond, om 11.00 uur bij KRO-NCRV op NPO2 en bij L1.

KRO

Radio Maria

Vaticaan

Kent u nog meer kerken die regelmatig een eucharistieviering uitzenden of stream laat het ons weten: persdienst@bisdom-roermond.nl