Social Media

Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

* indicates required
Mailings bisdom Roermond

Kruisdragers voor The Passion gezocht

Op donderdag 1 april wordt vanuit Roermond het programma The Passion uitgezonden. Onderdeel is een korte stoet met het grote verlichte kruis. Daarvoor worden nog kruisdragers uit de regio Roermond gezocht. Wie live-uitzending van The Passion dit jaar op een heel bijzondere manier wil meemaken, kan zich aanmelden.

Er gelden wel een paar vereisten: deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn en een lengte hebben tussen 1.75 en 1.85 meter. En ze moeten beschikbaar zijn op dinsdag 30 maart én uiteraard ook donderdag 1 april tussen 17.30 - 22.00 uur. Er is ruimte voor 40 deelnemers. Reageren kan tot 8 maart. Anders dan andere jaren, is er deze keer geen uitgebreide 'processie', maar loopt alleen de groep geselecteerde kruisdragers mee.

Interesse? Aanmelden kan via thepassion@mediawater.nl. Geïnteresseerden worden verzocht om naast hun naam, adres en telefoonnummer ook een recente foto mee te sturen en een korte motivatie te schrijven waarom ze graag een van de kruisdragers willen zijn. Daarvoor is van belang dat ze antwoord geven op de vraag waarom het thema van de The Passion hen aanspreekt: #ikbenervoorjou en tegen wie zij zouden willen zeggen: Ik ben er voor jou.