Social Media

Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

* indicates required
Mailings bisdom Roermond

Kathedraal: Openstelling

Onder normale omstandigheden is de kathedraal dagelijks geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur (gesloten op 1 januari en de drie carnavalsdagen)
Unter normalen Umständen ist die Kathedrale täglich geöffnet von 14 bis 17 Uhr (geschlossen am 1. Januar und den drei Karnevalstagen)
Under normal circumstances the cathedral is open every day from 2 p.m. to 5 p.m. (closed on January 1 and the three carnival days)
Dans des circonstances normales la cathédrale est ouverte tous les jours de 14 h à 17 h (fermé le 1er janvier et les trois jours de carnaval)


De toren van de kathedraal is te beklimmen op elke eerste zaterdag van de maanden april tot en met oktober, echter vanwege de coronavirus-maatregelen deze zomer helaas niet. Tijdens de torenopenstellingsdagen kan de toren om 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur. beklommen worden. Voor groepen is op afspraak de toren ook op andere tijden te beklimmen echter dit jaar niet vanwege de coronacrisis. Meer info over torenbeklimmingen >>

Het is mogelijk om een rondleiding door de kathedraal te volgen. Dit kunt u tijdens de openstellingstijden ter plekke vragen aan de dienstdoende toezichthouders. Ook kunt u voor groepen een rondleiding vooraf aanvragen. Dit kan desgewenst en indien mogelijk ook buiten de reguliere openstellingtijden, echter niet tot en met 31 mei. Rondleidingen aanvragen >>
Download hier de flyer in het Nederlands >>
Download Deutsch
Download English
Download Francais