Social Media

Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

* indicates required
Mailings bisdom Roermond

Benoemingen Bisdom Roermond

Diocesaan administrator Mgr. Dr. H. Schnackers heeft de volgende personen in het bisdom Roermond een pastorale benoeming gegeven:

 

Dekenaat Horst

De zeereerwaarde heer Peter Pierik is met ingang van 1 november benoemd tot kapelaan van de parochiefederatie in Horst en omgeving en het parochiecluster van Kessel-Baarlo-Maasbree. Dit omvat de parochies H. Lambertus en H. Norbertus in Horst, H. Jozef in America, H. Hubertus in Hegelsom, H. Oda in Melderslo, H. Johannes Evangelist in Meterik, HH. Fabianus en Sebastianus in Sevenum, H. Theresia van het Kind Jezus in Kronenberg, O.-L.-Vrouw Onbevlekt Ontvangen in Evertsoord, H. Barbara in Griendtsveen, H. Petrus in Baarlo, O.-L.-Vrouw Geboorte in Kessel, Maria Onbevlekt Ontvangen in Kessel-Eik en H. Aldegundis in Maasbree. 

 

Dekenaat Roermond 

De eerwaarde heer Marco Figliolo is met ingang van 1 november benoemd tot diaken-assistent in het parochiecluster H. Christoforus en H. Geest in Roermond en H. Michaël in Herten. Kapelaan Figliolo is onlangs tot transeunt diaken gewijd.

 

Dekenaat Venlo

De hoogeerwaarde heer Jos Spee is met ingang van 1 december benoemd tot administrator van de parochie H. Hart van Jezus in Venlo. Hij vervangt in die functie pastoor Michael Proksch, die met ziekteverlof is. 

 

Dekenaat Venray

De hoogeerwaarde heer Alexander de Graaf Woutering is met ingang van 1 december benoemd tot waarnemend deken van Venray en administrator van de parochies Sint Petrus’ Banden, Christus Koning, O.-L.- Vrouw van Zeven Smarten en H. Franciscus van Assisië in Venray en het rectoraat H. Jozef in Smakt. Hij vervangt in die functies Mgr. Smeets, die tot bisschop is benoemd. Deken De Graaf Woutering behoudt daarnaast zijn overige functies als pastoor-deken van Horst en aalmoezenier van sociale werken. 

De zeereerwaarde heer Hub van Horne is met ingang van 1 december benoemd tot administrator van de parochie H. Gertrudis in Oirlo. Hij vervangt in die functie Mgr. Smeets, die tot bisschop is benoemd. Van Horne behoudt zijn overige functies als pastoor van Blitterswijck en Wanssum en administrator van Castenray.