Social Media

Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

* indicates required
Mailings bisdom Roermond

De kerk rolt de loper uit

Een rode loper rol je uit als je bijzondere gasten verwacht. Dat geldt ook voor de kerk. Wij verwachten zelfs een héél speciale gast: U. U bent van harte welkom! We zien u heel graag. We hopen dat u komt en met ons meeviert.

Aan het begin van het nieuwe jaar leggen kerken in heel Nederland letterlijk een rode loper uit. Het markeert het begin van de jaarlijkse Actie Kerkbalans. Ook de parochies in Limburg doen dat. Op de loper staat de nieuwe slogan ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. ook uw parochie wil gastvrij en uitnodigend zijn voor oud én jong.

Als we graag zien dat toekomstige generaties zich ook welkom weten in de kerk, dan moeten we er nú voor zorgen dat de kerk toekomst heeft, door zelf het geloof voor te leven en door te geven, maar ook door de eigen parochie financieel mee te ondersteunen. Doe mee aan Actie Kerkbalans, zodat we de rode loper ook voor uw kinderen en kleinkinderen kunnen blijven uitleggen.

Door de maatregelen rond corona zijn mensen meer en meer op zichzelf en hun kleine kring aangewezen en dan is de parochie een plek van verbinding, al dan niet via internet. Daarom durven we u te vragen om gul te geven, zodat wij in deze vreemde tijd mensen het gevoel kunnen blijven geven dat ze erbij horen en welkom zijn.

Steun uw eigen parochie! Kijk op de website van uw parochie hoe u dat kunt doen.