Social Media

Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

* indicates required
Mailings bisdom Roermond

Donderdag 17 september

Sint-Lambertuswandeltocht Maastricht - Kanne (B)

Op 17 september vieren we het jaarfeest van Sint-Lambertus, de laatste echte bisschop van Maastricht. De wandeling vertrekt om 9.30 uur vanaf het Stationsplein in Maastricht en voert via het Stadspark over de Cannerberg naar Kanne. In of bij de H. Grafkapel in Kanne vindt een moment van bezinning plaats. Vervolgen gaat de tocht verder. Halverwege de terugtocht via de Sint-Pietersberg wordt gepauseerd. Bij Sint-Pieter wordt de Lourdesgrot bezocht en ook de iets verder geleden Lambertuskapel. De afsluiting is na het oversteken van de Maas via de Hoge Brug rond 15.30 uur.

Corona-protocol
In verband met corona gelden onderweg enkele afspraken
- een maximaal aantal deelnemers van 20,
- individueel inschrijven via e-mail met opgave van naam en telefoonnummer,
- onderweg 1,5 meter afstand houden
- thuisblijven als u - of een van uw huisgenoten - hoest, niest, koorts heeft of andere corona-gerelateerde klachten.

Bij de start worden de deelnemers geïnstrueerd op basis van het corona-protocol van SPV. Belangrijkste regel is zelf 1,5 meter afstand houden en zelf de persoonlijke hygiëne-regels toepassen. Steek s.v.p. ook een mondkapje in uw rugzak.

Inschrijven
De aanmelding is per persoon, met vermelding van uw naam en telefoonnummer via info@spvlimburg.nl. Deze gegevens worden gebruikt voor registratie en daarna worden deze nog 14 dagen bewaard voor een onverhoopt contactonderzoek; dit binnen onze AVG.


Na uw inschrijving krijgt u per omgaande bericht of u kunt deelnemen.
Het is niet mogelijk spontaan op de startplek aan te sluiten.

Stempel
De SPV zou in 2020 haar 25-jarig jubileum vieren. Daarvoor is een een speciaal jubileum-wandelboekje uitgegeven met per wandeling ruimte voor een stempel.
Wie het jubileumwandelboekje meeneemt, kan een stempel krijgen.