Social Media

Aanmelden nieuwsbrief bisdom Roermond

* indicates required
Mailings bisdom Roermond

De Sleutel over vaderschap, Judas en de Mechelse bijbel

Het voorjaarsnummer van De Sleutel is verschenen: het kwartaalblad van het bisdom Roermond over geloof en leven in Limburg.

In de nieuwe uitgave van De Sleutel een uitgebreid artikel over vaderschap naar aanleiding van het Jaar van Sint-Jozef. Bisschop Harrie Smeets sluit hierbij aan met een verhaal over vervuld vaderschap. Verder een interview met de 22-jarige Max Peuten die in de Passiespelen de rol van Judas speelt. Dit jaar is het 900 jaar geleden dat de ‘Limburger’ Norbertus van Gennep de naar hem vernoemde orde van norbertijnen oprichtte. Emeritus-pastoor Hans van Leeuwen werkte 35 jaar aan zijn eigen vertaling van de bijbel. En het Missiebureau Roermond zoekt wegen om op andere manier naar Afrika te kijken.

Dit en meer in het kwartaalmagazine De Sleutel. Vraag een proefnummer aan of neem direct een abonnement. Voor €29,- per jaar valt De Sleutel vier keer jaar in de bus. Wie nu abonnee wordt, krijgt het boek ‘Geloof in de praktijk’ van columniste Francis Keyers als welkomstgeschenk cadeau.

Vraag proefnummer aan of neem direct een abonnement